Retourvoorwaarden

Niet helemaal tevreden over je bestelling? Geen probleem. Onder enkele voorwaarden kun je je bestelling gewoon terugsturen of terugbrengen. De verschillende opties en voorwaarden lees je hieronder.

RETOURVOORWAARDEN

  • Een retour moet binnen 7 werkdagen na ontvangst van je pakketje teruggezonden of teruggebracht worden.
  • De items moeten ongedragen en onbeschadigd zijn, met daaraan de originele etiketten nog steeds bevestigd.
  • Schoenen worden geretourneerd in de onbeschadigde schoendoos.
  • Schoenen of kleding met draagsporen worden niet aanvaard. 

Bij vragen of twijfels, aarzel niet om een mailtje naar info@burata.be te sturen, of te bellen naar de winkel 09/2242159 (tijdens openingsuren).

RETURN POLICY

Een pakketje retourneren kun je op 2 manieren doen. Je hebt de optie het pakketje (op eigen kosten) terug te zenden via de post, of je kunt het pakketje gratis terugbrengen naar onze winkel.

Retour via de post

Als je ervoor kiest om je pakketje via de post terug te zenden, gebeurt dit op eigen kosten. Je zorgt dat de items goed verpakt zijn. Gelieve ook je gegevens en vermelding waarom retour te vermelden op een blad apart in de verpakking. Vervolgens breng je het pakketje naar een postkantoor naar keuze. Daar stuur je het pakketje op naar volgend adres:

BURATA
Mageleinstraat 34
9000 GENT

Een verzending met tracking code kost ongeveer €8 in België (Opgelet hou de tracking code bij om de zending te kunnen volgen). Enkel wanneer het om een incorrecte verzending gaat, zullen de kosten door ons gedekt worden. Terugbetaling van je order gebeurt binnen de 20 werkdagen na teruggave. Moest dit niet gebeurd zijn na die termijn, contacteer dan ons op info@burata.be.

Retourneren in de winkel

Je kunt je pakketje ook vrij van kosten retourneren in onze winkel in Gent :

BURATA
Mageleinstraat 34
9000 GENT

Breng je pakketje tot maximum 7 werkdagen na ophaling of ontvangst naar de winkel. Dit kan dus zowel voor klanten die hun pakket via de post ontvingen als voor orders die via de store pick up werden opgehaald. We betalen het volledige bedrag binnen de 20 werkdagen terug. 

Als je koos voor store pick up, mag je je item(s) meteen in de winkel passen als je dit wenst. Indien het item dan toch niet helemaal is wat je verwacht had, kun je het meteen daar retourneren. Omruilen kan ook, afhankelijk van de voorraad in de winkel. Je nieuwe item reken je dan ter plaatse af. Je geretourneerde order wordt in beide gevallen via de webshop terugbetaald, binnen de 20 werkdagen.

Bij vragen of twijfels, aarzel zeker niet om een mailtje naar info@burata.be te sturen, of te bellen naar onze winkel 09/2242159 (tijdens de openingsuren).